Invandringsdebatten

En länksida om den svenska invandringsdebatten.

Du är i politiskt korrekt läge. Klicka här för att växla till politiskt inkorrekt läge

Efterlysning - Finns det någon som vill ta över Invandringsdebatten?

Hej,

Som ni säkerligen noterat så har den här sajten inte uppdaterats som den borde de senaste månaderna. Det beror helt enkelt på att jag efter två år och 18000 länkar inte längre orkar uppdatera den. Det tar för mycket kraft av mig. Bra dagar har sajten haft cirka 2000 besökare och den har över 2000 följare på Twitter, jag tror således att den har ett värde, men ibland har jag känt att den bara når människor som redan är insatta i det vanvett som pågår i vårt land.

I ett försök att nå ut till fler människor kom jag på att jag skulle producera infoblad (1) med länkar från sajten som man skulle kunna skriva ut och sätta upp på anslagstavlor, trappupgångar och liknande runt om i landet (se exempel här), men jag orkade inte ro det i land (infobladen är försedda med en QR-kod, vilken man med en app i sin mobiltelefon kan skanna och direkt komma till länkarna i webbläsaren). En annan idé jag hade var att försöka skriva en liten krönika över dagens länkar och publicera på Facebook och som epostutskick till prenumeranter, men även det föll då det krävdes för mycket jobb.

Både själva sajten och infobladet är dessutom i stort behov av en grafisk uppfräschning, och kanske ett nytänk vad gäller upplägget (varför inte göra om den till en Omni-liknande sajt med politiskt inkorrekta länkar?), något som jag känner att jag inte är kompetent nog att göra.

Jag undrar således om det finns någon som är intresserad av att ta över sajten. Om rätt person/organisation vill ta över är jag beredd att under vissa förutsättningar (2)  lämna över den utan kostnad. Sajten är byggd med C# och asp.net. Skriv ett mail och berätta varför du är intresserad och hur dina förutsättningar att driva den vidare är (jag tror exempelvis att man måste vara mer än en person) .... 

Daniel

info@invandringsdebatten.se

 

(1) Jag har funderat en hel del på det här med infoblad (eller kanske man skall kalla det löpsedel?). Här är några tankar:

* Man skulle kunna tänka sig att förutom att sätta upp bladen på anslagstavlor och likande, även trycka upp dem som en större skylt. Om exempelvis Socialdemokraterna har torgmöte skulle den (som vågar) kunna ställa sig jämte med ett infoblad i storformat med länkar om exempelvis "Socialdemokraternas svek mot svenska folket i Invandringsfrågan".

* Man skulle kunna bygga en funktion på sajten så att besökare kan skapa egna infoblad.

* Jag tror att det finns många som är så pass irriterade på svensk invandringspolitik och på våra politiker att de skulle vara villiga att skriva ut och sätta upp infoblad. Många, som kanske inte vill engagera sig partipolitiskt, och som undrar vad de själva kan göra för att få stopp på vanvettet, skulle nog kunna tänka sig att sätta upp dem. Jag tror också det finns fler sätt att öka människors incitament, man skulle kunna märka QR-koden så att man vet vilken det är som satt upp ett specifikt infoblad. Man skulle med det kunna skapa statistik och topplistor vilka som är bästa infobladsuppsättare. Om dessutom någon kom på ett sätt att tjäna pengar på sajten så skulle man kanske även kunna erbjuda ekonomisk ersättning till de som sätter upp.

 (2) Förutsättningen är helt enkel den att om någon tar över sajten och börjar tjäna pengar på den vill jag ha del av vinsten.